depositphotos_120916470-stock-photo-warehouse-building-wall

Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρικό προφίλ

Η Polco Fruit είναι στον πυρήνα της μια οικογενειακή επιχείρηση, ριζωμένη στην αγροτική παράδοση του ορεινού Ροδοχωρίου Ημαθίας, γνωστό τόσο για τα ονομαστά μήλα του, όσο και για τα ΠΟΠ κεράσια του. Η ίδρυση της εταιρείας το 2007 ήρθε σαν καρπός της πολυετούς ενασχόλησης της οικογένειας Πολυγένη με την καλλιέργεια της γης. Ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Πολυγένης μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Φουντουκίδου, μετρώντας ήδη πολλά χρόνια στην παραγωγή μήλων και κερασιών σε ιδιόκτητες εκτάσεις, αποφάσισαν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους στην αποθήκευση και συντήρηση φρούτων. 

Στα χρόνια που ακολούθησαν η επιχείρηση μπολιάστηκε με τη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό της δεύτερης και πρόσφατα της τρίτης γενιάς. Σήμερα, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα και υπηρεσίες, σε ένα διαρκώς διευρυμένο δίκτυο πελατών, υπηρετώντας με πάθος και μεράκι εκείνο που αγαπάμε περισσότερο: τους πολύτιμους καρπούς της γης.

Οι Αξίες μας

Ποιότητα

Ευελιξία

Αμεσότητα

Εμπιστοσύνη

Αειφορία

Σεβασμός

Οι δεσμεύσεις
μας

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας είναι να εξασφαλίζουμε πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα για όλους όσοι μας εμπιστεύονται. Καρπός της προσπάθειάς μας θέλουμε να είναι πάντα ο ίδιος. Η διάθεση μιας μεγάλης γκάμας φρούτων εποχής που δεν χάνουν τη φρεσκάδα τους και φτάνουν στον τελικό καταναλωτή όπως τους αξίζει κάθε εποχή: σε άριστη κατάσταση.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες συντήρησης, χρησιμοποιώντας μηχανήματα και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογικής υπεροχής.

Στόχος

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει από το ξεκίνημά μας, διευρύνοντας συνεχώς τον κύκλο εργασιών μας, με το βλέμμα στραμμένο στην εξαγωγική δραστηριότητα.

Όραμα

Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να επιχειρούμε με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, συμβάλλοντας με ό,τι μέσο διαθέτουμε στη θεμελίωση μιας ποιοτικής διατροφής και στη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Γιατί εμάς

01
Εγκαταστάσεις
02
Ανθρώπινο δυναμικό
03
Εξαγωγές
04
Διασφάλιση Ποιότητας
Εταιρία
Εγκαταστάσεις
Η έδρα μας βρίσκεται στον Νομό Ημαθίας, μια περιοχή της Ελλἀδας με μακρά αγροτική παράδοση στην καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων. Πιο συγκεκριμένα, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, όπου διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.700 τμ, πλήρως εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: Ψυγεία κορυφαίων αποδόσεων, επτά θαλάμους πρόψυξης μεγάλης δυναμικής, κερασομηχανή και hydrocooler.
Εταιρία
Ανθρώπινο δυναμικό
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα. Υποδεχόμαστε κάθε νέο μέλος της διευρυμένης επιχειρηματικής μας οικογένειας, με ενθουσιασμό, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη. Από το εργατοτεχνικό μας προσωπικό, μέχρι το προσωπικό ασφαλείας και το διοικητικό - λογιστικό τμήμα, θέλουμε κάθε άνθρωπος που εργάζεται μαζί μας να απολαμβάνει τα προνόμια μιας γόνιμης συνεργασίας και να εμπνέεται ώστε να δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό.
Εταιρία
Εξαγωγές
Όπως κάθε επιχείρηση σε τροχιά ανάπτυξης, έτσι και εμείς προσανατολιζόμαστε όλο και περισσότερο στις αγορές του εξωτερικού. Διαθέτοντας σήμερα μια μικρή αλλά στοχευμένη εξαγωγική δραστηριότητα, μεθοδεύουμε την επόμενη μέρα. Στόχος μας είναι στο μέλλον να ενισχύσουμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα και να εδραιωθούμε σε κομβικές αγορές του εξωτερικού.
Εταιρία
Διασφάλιση Ποιότητας
Η ποιότητα αποτελεί κύρια μέριμνά μας. Από την παραλαβή των καρπών, μέχρι την αποθήκευση, την τυποποίηση και τη διάθεσή τους, ακολουθούνται αυστηρά όλα τα πρότυπα HACCP και ISO. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου για την έκδοση όλων των σχετικών πιστοποιήσεων.